تاثیر مقادیر و منابع مختلف کودهای نیتروژنه بر عملکرد کمی و کیفی پنبه رقم ورامین دریک خاک شور

سال انتشار: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,121

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SSCI10_481

تاریخ نمایه سازی: 11 بهمن 1385

چکیده مقاله:

استفاده از نیتروژن به میران مناسب یکی از مهمترین اصول مدیریتی تغذیه در تولید پنبه می باشد نیتریفیکاسیون در خاکهای شور یا به طور کلی حذف شده و یا در مرحله ابتدائی نیترات سازی متوقف می شود . محققین نشان دادند که با افزایش شوری خاک تا سطح 8 دسی زیمنس بر متر، غلظت نیترات خاک کاهش می یابد همچنین محققان نشان دادند که عمل نیتریفیکاسیون در حضور املاح کلرور سدیم و سولفات سدیم کاهش می یابد سایر پژوهشگران نشان دادند که اثر منابع کود نیتروژنه ) scu ،اوره و نیترات آمونیوم ) برعملکرد ذرت معنی دار نبود هدف از اجرای این تحقیق بررسی اثر منابع و مقادیر مختلف نیتروژن بر عملکرد کمی وخصوصیات کیفی الیاف در یک خاک شور بود .

نویسندگان

محمدرضا نایینی

عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان قم

عباس پورمیدانی

عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان قم

محمدهادی میرزاپور

عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان قم

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :