سال انتشار: ۱۳۹۴
کد COI مقاله: TAES01_131
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۳۸۷.۶۴ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۱۲ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۱۲ صفحه است در اختیار داشته باشید.
قیمت این مقاله : ۳,۰۰۰ تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تئوریکی امکان تونل زنی حفره در یک پلاسمای غیرهمگن با استفاده از پالس های لیزر فوق شدید
سیده نسرین حسینی مطلق - استادیار گروه فیزیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیرازپریا هاشمی - کارشناسی ارشد فیزیک اتمی- مولکولی، دانشگاه علوم و تحقیقات
چکیده مقاله:
آینده بشر به طرز باورنکردنی، به انرژی هسته ای گره خورده است، استفاده عاقلانه از انرژی هسته ای، بر اساس درک خطرات و منافع اش برای غلبه بر چالشی که موجودیت ما را تهدید می کند ضروری است. با توجه به اهمیت همجوشی هسته ای می توان دید که شرط لازم برای انجام واکنش همجوشی، غلبه دو هسته واکنش دهنده بر سد کولتی بین آنهاست که همانطور که بیان شد برای انجام این کار دو راه وجود دارد 1- کاهش ارتفاع سد پتانسیل کرلنی (همجوشی سرد) 2- دادن انرژی جنبشی به هسته ها (همجوشی گرم). و در همجوشی گرم مشخص شد حداقل دمای لازم برای انجام واکنش های همجوشی از مرتبه 10(8)K است و سپس همجوشی از طریق محصور سازی اینرسی (ICF) (یکی از انواع روش های همجوشی گرم) مورد بحث و بررسی قرار داده شد و از آنجا که در سیستم ICF می توان برای ایجاد دماهای بالا از لیزر استفاده کرد. مکانیسم لیزر و لیزرهای پرشدت زناوات و اگزاوات که به تازگی معرفی شده اند را توضیح داده و بیان شد که یک لیزر اگزاوات با توان ((10(25(W/cm(2 می تواند 10KJ انرژی را در مدت 10fs تولید کند. لذا با اختراع این لیرها، تونل زنی لیزر در یک پلاسمای DT چگال پیشنهاد شده است. در این مقاله با معرفی نیروی پاندروماتیو به بررسی و محاسبه این نیرو پرداخته شد. همچنین انرژی یون ها، سرعت تونل زنی و زمان تونل زنی در دو حالت بررسی شد؛ در حالت اول جرم یونی، جرم کاهش یافته ی دوتریوم و لیتیوم و در حالت دوم جرم یونی، جرم دوتریوم (با غلظت کم ترینیوم) در نظر گرفته شده است. نتایج بررسی نشان داد که این پارامترها در این دو حالت خیلی بهم نزدیک هستند. بدلیل اینکه تولید ترینیوم گران است حالت دوم از لحاظ اقتصادی خیلی مقرون به صرفه است.کلیدواژهها:
تونل زنی، حفره، کپسول DT، احتراق سریع، لیزر فوق شدیدکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-TAES01-TAES01_131.html
کد COI مقاله: TAES01_131
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسینی مطلق, سیده نسرین و پریا هاشمی، ۱۳۹۴، بررسی تئوریکی امکان تونل زنی حفره در یک پلاسمای غیرهمگن با استفاده از پالس های لیزر فوق شدید، کنفرانس ملی چشم انداز 1404 و پیشرفتهای تکنولوژیک علوم مهندسی، شیراز، مرکز توسعه آموزشهای نوین ایران (متانا)، https://www.civilica.com/Paper-TAES01-TAES01_131.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (حسینی مطلق, سیده نسرین و پریا هاشمی، ۱۳۹۴)
برای بار دوم به بعد: (حسینی مطلق و هاشمی، ۱۳۹۴)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- طراحی و ساخت تراستر پلاسمایی پالسی و مدلسازی الکترومکانیکی آن
- جنگ الکترونیک گذشته، حال، آینده و ارائه روشی نوین برای ایمن سازی اطلاعات در جنگ الکترونیک
- پدافند غیر عامل تجهیزات الکترونیکی در مقابل بمب های الکترومغناطیسی
- طراحی و شبیه سازی مولد پالسی ویرکیتور(VIRCATOR)
- ملاحظات دفاع غیر عامل بمب های الکترومغناطیسی EMP بر سامانه های الکترونیکی ومخابراتی و ارائه راهکار
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- طبقه بندی مناطق خطر و راه های شناسایی آن
- طرح و بررسی عملکرد انتقال حرارت یک سویه به روش عددی
- تاثیر پدیده گلخانه ای بر جریان جوششی
- بررسی و تحلیل جریان پایدار در یک لوله نو
- طراحی سیستم پیش گیری از برخورد وسایل نقلیه با استفاده از سیستم استنتاج عصبی - فازی تطبیقی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.