تجزیه وتحلیل عوامل شکست زمانی در اجرای پروژه های عمران شهری با استفاده از روش FMEA ورتبه بندی عوامل موثر،به کمک متد آنتروپی شانون

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 801

فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

UMCONF01_032

تاریخ نمایه سازی: 30 دی 1394

چکیده مقاله:

یکی از مشکلاتی که سازمان های درگیر پروژه ها بطور جدی با آن روبرو هستند مشکل تاخیر پروژه ها است .واریانس بین زمان پیش بینی شده تکمیل پروژه و زمان واقعی تکمیل آن را تاخیر پروژه گویند . هر پروژه شامل مجموعه ای از فعالیت ها است . تکمیل یک فعالیت ممکن است بدلیل تاخیر در آغاز آن یا گسترش مدت فعالیت و یا هر دو با تاخیر انجام پذیرد . تاخیر در شروع فعالیت ممکن است ناشی از تاخیر در فعالیت های قبلی باشد یا به خود فعالیت مربوط باشد یا هردو . در هر صورت تاخیر در تکمیل یک فعالیت ممکن است منجر به تاخیر درفعالیت های بعدی شود که به نوبه خود ممکن است باعث تاخیر در تکمیل پروژه شود . این پژوهش قصد دارد تا با استفاده از روش های پیمایشی و کتابخانه ای به استخراج عوامل تاخیر و شکست زمانی پروژه های عمران شهری بپردازد.در ادامه این پژوهش عوامل تاخیر زمانی پروژه ها بوسیله ی روش تحلیلیFMEA ارزش گذاری شده وسپس به کمک روش آنتروپی شانون رتبه بندی گشته است.پروژه های عمران شهری ازجمله پروژه هایی هستند که مدیریت و مهندسی زمان در ان ، با رسالت شهرداری ها مبنی بر حفظ آرامش آسایش و رضایت شهروندان رابطه ی مستقیم دارد.مطالعات این پژوهش از دیدگاه سه گروه کارفرمایان پیمانکاران و مشاوران تهیه و تنظیم گشته اسکت و عوامکل تهدید کننکده ی برنامه ی زمکانی نیز از منظر قوانین و مقررات کارفرمایان پیمانکاران و مشاوران تهیه گشته است.عوامل شکست زمانی این پژوهش بر اصول زیرساختی مدیریت پروژه های عمران شهری ویکسری از عوامل علمی و فنی وهمچنین اجرایی و بودجه ای دلالت دارد ؛که باید مورد توجه مدیریت ارشد عمران شهری قرار گیرد.

کلیدواژه ها:

تحلیل FMEA آنتروپی شانون ، تأخیرزمانی ، پروژه های عمران شهری

نویسندگان

مهرداد محمدنژاد

عضو هیات علمی گروه مهندسی عمران دانشگاه صنعتی بیرجند

محمد غیبی

کارشناسی عمران دانشگاه صنعتی بیرجند

علیرضا عباسی بجستانی

دانشجوی کارشناسی عمران دانشگاه صنعتی بیرجند

سیدجلال الدین حسینی واعظ

دانشجوی کارشناسی مدیریت مالی دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) مشهد

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :