سال انتشار: ۱۳۸۹
محل انتشار: دومین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت شهری
کد COI مقاله: URBANPLANING02_004
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۱.۵۳ مگابات (فایل این مقاله در ۹ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
صدورگواهی چاپی نمایه سازی | مشاهده گواهی مقاله |
دریافت گواهی PDF مقاله |
گزارش خرابی مقاله |
سایر مقالات این مجموعه
متن کامل این مقاله دارای ۹ صفحه در فرمت PDF قابل خریداری است. شما می توانید از طریق بخش روبرو فایل PDF این مقاله را با پرداخت اینترنتی ۳۰,۰۰۰ ریال بلافاصله دریافت فرمایید
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۹ صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی تاثیر پارک حاشیه ای وسایط نقلیه بر میزان تاخیر شبکه در محدوده تقاطع های چراغدار شهری مطالعه موردی: شهر مشهد
امیرمسعود رحیمی - استادیار گروه عمران دانشکده مهندسی دانشگاه زنجانحمیدرضا نیشابوری قاچکانلو -
چکیده مقاله:
تقاطع ها در شبکه معابر شهری از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند براساس نتایج مطالعه شده در پیشینه تحقیق بطور متوسط سی و پنج تا چهل درصد از زمان سفر در مرکز شهرها ناشی از تاخیر به وجود امده در تقاطع ها است هدف این مقاله طراحی یک مدل جهت پیش بینی تاخیر در محدوده تقاطع های چراغ دار با در نظر گرفتن اثرات پارک حاشیه ای بر میزان تاخیر و مبتنی بر جمع اوری اطلاعات تقاطع هایی منتخب در شهر مشهد است حجم نمونه در نظر گرفته شده برای مدلسازی سی و طراحی مدل پیش بینی تاخیر در این مقاله با استفاده از روش مدلسازی رگرسیونی می باشد اعتبار سنجی مدلهای پیشنهادی بیانگر نتایج رضایتبخش از تاثیر پارامتر پارک حاشیه ای بر میزان تاخیر شبکه بوده است از انجا که در تمامی مدلهای ساخته شده برای تاخیر تقاطع در این تحقیق تمامی ضرایب معنادار است می توان نتیجه گرفت که اثر پارک حاشیه ای بر تاخیر تقاطع های چرا غ دارد مورد تایید قرار می گیرد. اینموضوع دارای اهمیت بسیاری است زیرا تاکنون در کشورمان به بررسی اثر پارک حاشیه ی بر تاخیر تقاطع های بدون چراغ و چراغ دار پرداخته نشده است و نتایج این بررسی می تواند به مشکلات بسیاری که در زمینه تاخیر تقاطع وجود دارد پایان دهد یا این مشکلات را تاحدودی بهبود بخشد.کلیدواژهها:
پارک حاشیه ای ، تاخیر، تقاطع های چرا غدارکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-URBANPLANING02-URBANPLANING02_004.html
کد COI مقاله: URBANPLANING02_004
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رحیمی, امیرمسعود و حمیدرضا نیشابوری قاچکانلو، ۱۳۸۹، ارزیابی تاثیر پارک حاشیه ای وسایط نقلیه بر میزان تاخیر شبکه در محدوده تقاطع های چراغدار شهری مطالعه موردی: شهر مشهد، دومین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت شهری، مشهد، دانشگاه فردوسی مشهد، https://www.civilica.com/Paper-URBANPLANING02-URBANPLANING02_004.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (رحیمی, امیرمسعود و حمیدرضا نیشابوری قاچکانلو، ۱۳۸۹)
برای بار دوم به بعد: (رحیمی و نیشابوری قاچکانلو، ۱۳۸۹)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه نقش دخالتهای مجری بر خواص کمی و کیفی فضاهای سبز جنگلی استان مرکزی (مطالعه موردی شهر اراک)
- بررسی تاثیر اندازه و شکل پارکهای شهر اصفهان در جذب پرندگان
- طراحی اکولوژیکی رود کرخه با تمرکز بر توسعه روستاهای همجوار شهر شوش دانیال
- ترجیحات منظر گیاهی پارک های جنگلی مطالعه موردی :پارک جنگلی چیتگر تهران
- بررسی اثر میزان آب آبیاری و تغذیه بر صفات کمی و کیفی شش رقم آفتابگردان زینتی برای توصیه در فضای سبز
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.