طراحی پایدار و راهکار های دست یابی به پایداری در ساختمان ها با بهرگیری از سیستم های هوشمند سازی ساختمان

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 684

فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

UUSD01_1242

تاریخ نمایه سازی: 17 خرداد 1394

چکیده مقاله:

پایداری به معنای مداومت ، پیوستگی و استمرار و به معنی ذخیره برای آینده می باشد . امروزه استفاده ی بی رویه از منابع طبیعی ،احتمال فرسایش این منابع را افزایش می دهد . بشر امروزه برای جلوگیری از بهره وری بیش از اندازه از منابع طبیعی به راهکارهاینوینی برای پاسخ به انرژی لازم برای ادامه ی حیات انسان و طبیعت می اندیشد و با توجه به تاثیر معماری بر روند تخریب روز افزون و سریع طبیعت ، تاکید بر معماری پایدار که ارائه دهنده اصولی چون صرفه جویی در منابع ، طراحی بر اساس چرخه حیات و طراحی برای انسان ضروری به نظر می رسد و از طرفی معماری پایدار از جمله جریا نهای مهم معماری در عصر حاضر است که در سه حوزهاقتصادی ، اجتماعی و محیطی مطرح می گردد ، حوزه محیطی معماری پایدار اهمیت بسزایی در توسعه پایدار کشور دارد . جامعهمعماری برای پاسخگویی به نگرانی های روز افزون محیطی باید به دنبال ارائه طراحی پایدار برای ساخت و ساز معماری نوین باشند. یکی از مهمترین راهکارها در جهت دستیابی به معماری پایدار محیطی ، شناخت سیستم های ساختمانی کار آمد هوشمند است ،سامانه کنترل هوشمند مدیریت ساختمان از سامانه های نوینی است که مبتنی بر مدیریت مصرف انرژی ، به تازگی در ایران ظهور کردهاست و از جمله مزایای استفاده از آنها کاهش مصرف انرژی و تأمین شرایط آسایشی مطلوب برای ساکنان ساختمان می باشد . در این مقاله بر آنیم تا با استفاده از منابع کتابخانه ای و روش تحلیلی ، توصیفی ضمن معرفی سامانه هوشمندساز ، به این مهم پرداخته شود که آیا سامانه هوشمند به عنوان پلی در پیوند با معماری پایدار ، توانایی مدیریت مصرف انرژی را دارد ؟

کلیدواژه ها:

معماری پایدار ، طراحی پایدار ، کاهش مصرف انرژی ، تأمین شرایط آسایش ساکنان ، فن آوری های نوین ، سیستم های ساختمانی هوشمند

نویسندگان

الناز فقیهی

کارشناس ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردستان

امید قاسم خانی

کارشناس ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردستان و مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین _ پیشوا

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :