سال انتشار: ۱۳۹۳
محل انتشار: کنفرانس ملی مهندسی ارزش و مدیریت هزینه
کد COI مقاله: VECONF01_021
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۴۰۶.۸۴ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۸ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۸ صفحه است در اختیار داشته باشید.
قیمت این مقاله : ۳,۰۰۰ تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل کارکرد موتور انژکتوری خودرو سمند با استفاده از نمودار FAST و رویکرد کاهش مصرف سوخت
ناصر شهسواری پور - دکتری مهندسی صنایعموسی دریجانی - دانشجوی دکتری تحقیق درعملیات
اسماعیل دریجانی - دانش اموخته کارشناسی ارشدمهندسی صنایع
امین فتاحی - دانش اموخته کارشناسی ارشدمهندسی صنایع
چکیده مقاله:
اگریک شرکت بخواهد محصول عرضه شده آن دردنیای رقابتی همراه با تغییر و پیشرفت دارای دوام و عمربیشتری باشد ضرورت دارد که انتظارات وتوقعات مشتریان خود را براورده کرده و تغییرات درسلایق آنها را درنظر داشته و با ارزش افرینی درمحصول جدید خود همراه باشد ازطرفی عرضه محصول جدید نیاز به هزینه طراحی مجدد بالایی است که این امر نیاز به روشهای بهبود با هزینه کمتر است ازاین رو مهندسی ارزش به عنوان ابزاری مناسب میتواند ضمن حفظ ماهیت محصول براساس نیاز مشتریان بهبودهای لازم را حاصل نماید درمراحل مهندسی ارزش اساسی ترین مرحله انجام صحیح و دقیق تحلیل کارکرد و ترسیم نمودار FAST است بنابراین اشراف برروشهای مختلف تحلیل کارکرد شرط اصلی راهبری و مشارکت درمطالعات مهندسی ارزش به حساب می آید لذا این دیاگرام به یکی ازپرکاربردترین روشها مبدل شده است و به دلیل کمبود منابع دردسترس اختلاف نظرهای موجود و درنتیجه عدم تسلط به کارگیران مشکلاتی را درمدیریت پروژه های مهندسی ارزش ایجادکرده است بسیاری ازاین مشکلات باتفاوت یا تغایر استانداردها توجیه شده است درحالیکه باید به این نکته توجه داشت که برای یک محصول پروژه و یا فرایند خاص FAST صحیح واحدوجود ندارد بلکه FASTمعتبر وجود دارد این مقاله ضمن بررسی مختصر استانداردهای یک دیاگرام معتبر به ارایه تحلیل کارکردهای اصلی و فرعی جهت موتورانژکتوری خودرو سمند باپیش فرض کاهش مصرف سوخت همراه با ترسیم نمودار درچهارزمینه ورود و خروج هوا و دود حرکت میل لنگ سیستم خنک کنده و سیستم روغن کاری انجام گردید و انتها آنهارا براساس عملکرد های اصلی خودرو دسته بندی نموده است که جهت انجام مراحل بعد مطالعات مهندسی ارزش مورداستفاده قرارگیردکلیدواژهها:
مهندسی ارزش , FAST , تحلیل کارکرد , خودرو , موتورانژکتوریکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-VECONF01-VECONF01_021.html
کد COI مقاله: VECONF01_021
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شهسواری پور, ناصر؛ موسی دریجانی؛ اسماعیل دریجانی و امین فتاحی، ۱۳۹۳، تحلیل کارکرد موتور انژکتوری خودرو سمند با استفاده از نمودار FAST و رویکرد کاهش مصرف سوخت، کنفرانس ملی مهندسی ارزش و مدیریت هزینه، تهران، پژوهشگاه طراحان پارسه، مرجع دانش مهندسی ارزش ایران، https://www.civilica.com/Paper-VECONF01-VECONF01_021.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (شهسواری پور, ناصر؛ موسی دریجانی؛ اسماعیل دریجانی و امین فتاحی، ۱۳۹۳)
برای بار دوم به بعد: (شهسواری پور؛ دریجانی؛ دریجانی و فتاحی، ۱۳۹۳)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کاربرد میل مهار در پایدارسازی توده های خاک و سنگ
- تجزیه و تحلیل علل تأخیرات در بخش مهندسی (E) پروژ ه های EPC پتروشیمی (مطالعة موردی)
- مشکلات صادرات خدمات فنی و مهندسی در صنعت ساختمان
- سیستمهای تجزیه و تحلیل کارکرد و کاربرد آن در مهندسی ارزش
- نگرش سیستمی به نمودار FAST از متدلوژی مهندسی ارزش؛مطالعه موردی: پروژه بازسازی خانهای قدیمی در محلات
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش شخصیت و درک مشتریان در توسعه بانکداری اینترنتی
- فروش برتر در حوزه خدمات
- بررسی مروری عملکرد کارکنان واحدهای سازمان با استفاده از کارت امتیازی متوازن
- ارزیابی عملکرد درمدیریت راهبردی خدمات
- بررسی نقش نظام پیشنهادها در مدارس متوسطه شهرکرد با رویکرد رفتار سازمانی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.