CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی تاثیر پیاده سازی سیستم مالیات الکترونیک در سازمان امور مالیاتی بر فرآیند ارائه خدمات مالیاتی به مودیان (مطالعه موردی: ادرات دارایی استان گلستان)

عنوان مقاله: بررسی تاثیر پیاده سازی سیستم مالیات الکترونیک در سازمان امور مالیاتی بر فرآیند ارائه خدمات مالیاتی به مودیان (مطالعه موردی: ادرات دارایی استان گلستان)
شناسه ملی مقاله: EMASS01_102
منتشر شده در اولین کنفرانس بین المللی اقتصاد، مدیریت، حسابداری و علوم اجتماعی در سال 1393
مشخصات نویسندگان مقاله:

شیبا معصومی - عضوهیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل، گروه مدیریت صنعتی، بابل، ایران
مرتضی یوسفی - عضوهیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل، گروه مدیریت صنعتی، بابل، ایران

خلاصه مقاله:
باتوجه به رشد روزافزون تکنولوژی اطلاعات درتمام حوزه های مختلف و استفاده از این فن آوری جهت ارائه خدمات به مؤدیان و ایجاد فرصتهای اقتصادی بهتر و ... بررسی این تکنولوژی درسیستم های مالیاتی بسیار ضروری است. به منظور توسعه ارائه خدمات اثربخش مالیات به صورت الکترونیکی، استفاده از مدلی جهت درک مفهوم الکترونیکی شدن برای هریک از فرآیندهای مراحل وصول مالیات، بررسی وضعیت این فرآیندهای کلیدی از نظر میزان فعلی الکترونیکی شدن و حد مطلوب الکترونیکی بودن در منابع مختلف وصول مالیات با دقت وجزئیات کافی، اجتناب ناپذیر به نظر میرسد. دراین مقاله با استفاده از یک مدل مفهومی تاثیر پیادهسازی سیستم مالیات الکترونیک بر فرآیند ارائه خدمات مالیاتی به مودیان از دیدگاه مدیران و کارشناسان خبره مالیاتی مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار دادهایم. بدین منظور خبرگان و متخصصین امور مالیاتی و متخصصین واحدهای انفورماتیک در ادارات تابعه در عرصه صنعت مالیات درسطح ادارات شهرستان استان گلستان بعنوان جامعه آماری انتخاب شده و از بین آنها نمونه آماری انتخاب گردید. نتایج این پژوهش را با استفاده از روش دلفی و آزمونهای پارامتری T یک نمونه ای، آنالیز واریانس و آزمون مقایسات چندگانه )توکی( مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار دادهایم. نتایج این پژوهش حاکی از آن بود که پیادهسازی سیستم مالیات الکترونیک بر فرآیند ارائه خدمات مالیاتی به مودیان از نظر: خدمات اطلاع رسانی به مودیان، مرحله نحوه دریافت، تکمیل، ارسال اظهارات و فرمهای الکترونیکی اوراق مالیاتی و در نهایت خدمات به مودیان پس از طی مراحل وصول مالیات، اثرگذار است. بنابراین از دیدگاه خبرگان و متخصصانمالیاتی و واحدهای انفورماتیک ایجاد و ارائه این خدمات باعث ارتقای سیستم مالیات الکترونیک و سهولت اجرا و کاهش هزینه برای سازمان مالیاتی، و مودیان مالیاتی می شود.

کلمات کلیدی:
تجارت الکترونیکی ، دولت الکترونیکی ، سیستم مالیات الکترونیک ، اظهارنامه مالیاتی الکترونیکی، سیستم های پرداخت الکترونیک

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/301619/