CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

تاثیر شیوه سرپرستی و مکانیزم ارزش آفرینی ستاد هلدینگ بر عملکرد شرکت های زیرمجموعه هلدینگ شستا(مورد مطالعه: شرکت های زیر مجموعه هلدینگ سرمایه گذاری صنایع عمومی تامین)

عنوان مقاله: تاثیر شیوه سرپرستی و مکانیزم ارزش آفرینی ستاد هلدینگ بر عملکرد شرکت های زیرمجموعه هلدینگ شستا(مورد مطالعه: شرکت های زیر مجموعه هلدینگ سرمایه گذاری صنایع عمومی تامین)
شناسه ملی مقاله: ICMET07_043
منتشر شده در هفتمین کنفرانس بین المللی پژوهش در مدیریت، اقتصاد و توسعه در سال 1399
مشخصات نویسندگان مقاله:

کامبیز جلالی فراهانی - استادیار گروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران جنوب، ایران
قنبر عباس پور اسفدن - استادیار گروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران جنوب ، ایران
سمیه آریانی - کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران جنوب ، ایران

خلاصه مقاله:
عملکرد تک تک شرکت های زیر مجموعه برای هلدینگها مهم است و از آنجایی شیوه های مدیریت و اعمال استراتژیهای مدیریتی و سرپرستی هلدینگ بر شرکتهای زیر مجموعه همواره بر عملکرد آنها تاثیرگذار میباشد و نیز شیوه های سرپرستی و مکانیزمهای ارزش آفرینانه هلدینگها بر عملکرد زیر مجموعه تاثیر به سزایی بر عملکردشان دارد، لذا میتوان به جرات گفت که شیوه های سرپرستی و مکانیزمهای ارزش آفرینی از مهمترین متغیرهای تاثیرگذار بر عملکرد زیرمجموعه ها و در نهایت بر کل هلدینگ میباشند. از این رو هدف پژوهش حاضر بررسی تاثیر شیوه سرپرستی و مکانیزم ارزش آفرینی ستاد هلدینگ بر عملکرد شرکتهای زیرمجموعه هلدینگ می باشد. این پژوهش جزو تحقیقات کابردی بوده و جامعه آماری آن عبارتست از شرکت های زیر مجموعه هلدینگ شرکت سرمایه گذاری صنایع عمومی تامین که 50 درصد یا بیشتر از سهم شان متعلق به شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی (شستا) میباشد که 17 شرکت از این هلدینگ در زمان اجرای تحقیق حاضر دارای این شرط بودند . روش نمونه گیری تحقیق تمام شمار بوده است که پرسشنامه ها برای مدیران عامل، معاونین ( مالی-اقتصادی، فروش و بازاریابی، تولید و عملیات، برنامه ریزی، منابع انسانی و ...) مدیران ارشد واحدهای هر شرکت و اعضای هیات مدیره هلدینگ سرمایه گذاری صنایع عمومی تامین توزیع شده است و در پایان 170 پرسشنامه جمع آوری گردیده است. برای بررسی روابط بین متغیرهای تحقیق از مدل معادلات ساختاری (SEM) و بطور اخص تکنیک تحلیل مسیر با استفاده از نرم افزار لیزرل استفاده شده است. نتایج تخمین مدل، حاکی از مناسب بودن نسبی شاخصها دارد. تمام فرضیات تحقیق که وجود رابطه بین شیوه های سرپرستی و مکانیزمهای ارزش آفرینی با عملکرد و همچنین تاثیر این دو متغیر بر هم بودند، مورد تایید قرار گرفته است. همچنین میزان تاثیر هریک از متغیرها شناسایی شده که براساس نتایج به دست آمده میزان تاثیر شیوه های سرپرستی بر عملکرد 0.71 بوده و میزان تاثیر مکانیزهای ارزش آفرینی بر عملکرد 0,62 بوده است.

کلمات کلیدی:
هلدینگ، شرکت های زیرمجموعه، شیوه های سرپرستی، مکانیزم های ارزش آفرینی، عملکرد

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1041648/