CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

استفاده از لایه های تثبیت شده با سیمان در نواحی انتقال پل ها و آبروها(مطالعه موردی: راه آهن سریع السیر تهران- قم- اصفهان)

عنوان مقاله: استفاده از لایه های تثبیت شده با سیمان در نواحی انتقال پل ها و آبروها(مطالعه موردی: راه آهن سریع السیر تهران- قم- اصفهان)
شناسه ملی مقاله: ICRARE08_059
منتشر شده در هشتمین کنفرانس بین المللی پیشرفت های اخیر در مهندسی راه آهن در سال 1402
مشخصات نویسندگان مقاله:

مهدی سالاروند - کارشناس ارشد رشته عمران
علی نورالهی - کارشناس ارشد مهندسی عمران
حسین حسن پور - کارشناس مهندسی عمران

خلاصه مقاله:
یکی از مسائل مهم در بهره برداری از انواع راه ها و خطوط ریلی، بروز نشست در محل دسترسی پل ها و آبروها است. این مشکل به جهت نشستو یا تغییر مکان نسبی بین عرشه یا دال بتنی و خاکریز دسترسی بوجود می آید که ناشی از تغییرات ناگهانی سختی در این مناطق است. یکیاز روش های اعمال تدریجی سختی در نواحی دسترسی، اجرای لایه های تثبیت شده در ناحیه انتقال است. در این مقاله با توجه به الزامات ومشخصات خاص طراحی و اجرای خطوط راه آهن سریع السیر، با طراحی یک ناحیه انتقالی، طرح اختلاط و روش اجرای مناسب آن پیشنهادگردید. برای این منظور یک خط بالاستی همراه با یک آبروی بتنی واقع در مسیر راه آهن سریع السیر تهران- قم- اصفهان مدل سازی و تاثیروجود لایه تثبیت شده با سیمان در ناحیه انتقال مورد بررسی قرار گرفت. نتایج تحلیل نشان داد که با تغییرات تدریجی سختی در ناحیه انتقال،نشست ها و خرابی های ناشی از آن در این نواحی به طور موثری کاهش می یابد.

کلمات کلیدی:
خطوط راه آهن سریع السیر، ناحیه انتقال، لایه تثبیت شده با سیمان، سختی، نشست.

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1708522/