CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

طراحی دانشکده هنر و معماری با رویکرد طراحی پایدار(ایجاد فضای مطلوب با توجه به کنترل نوفه های صوتی ورعایت مسایل اکوستیک به منظور کاهش آسیب های محیطی)

عنوان مقاله: طراحی دانشکده هنر و معماری با رویکرد طراحی پایدار(ایجاد فضای مطلوب با توجه به کنترل نوفه های صوتی ورعایت مسایل اکوستیک به منظور کاهش آسیب های محیطی)
شناسه ملی مقاله: CCIVIL01_284
منتشر شده در کنفرانس بین المللی مهندسی عمران در سال 1395
مشخصات نویسندگان مقاله:

هدا ریحانی - نویسنده مسئول،. دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری،گروه معماری ، واحد مشهد، دانشگاه آزاد اسلامی، مشهد ، ایران
محمدحسین عابدی - دانشجوی دکتری معماری، دانشکده معماری و هنر، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، تهران،ایران

خلاصه مقاله:
این مقاله بر آن است که بتواند برخی از روشهای فیزیکی را که معماران و سازندگان ساختمان برای کاهش اثرات صدا و تبدیل نوفه به صداهای مطلوب می توانند استفاده کنند نشان دهد. در واقع ما با به کارگیری روش کیفی می خواهیم به این پرسش اصلی که چگونه و با بکارگیری چه عوامل معماری ای می توان ایجاد مطلوبیت صوتی در جهت ایجاد آرامش روحی روانی در فضاهای عمومی درشهروندان ایجاد کرد؟ پاسخ دهیم .در طراحی معماری ایده های کاهش سروصدا در جزئیات ساختمان به صورت مجزا جای می گیرد . اهمیت فضاهای معماری در ارتفاع ساختمان ، آرایش اتاق ها ، قرارگیری پنجره و طراحی حیاط و بالکن و ... بارز می باشد. هدف این مطالعه ارایه یک سری پیشنهاداتی است که میتوانددرمراحل برنامه ریزی طراحی معماری پایدار و اسایش صوتی موردتوجه قرارگیرد ازجمله این موارد میتوان به استفاده ازگیاهان طبیعی برای موانع صوتی به عنوان الهام دهنده زنده اجتناب ازصدمه رساندن به وضعیت اراضی دستیابی به بیشترین کیفیت زندگی درسایه اتکا به محیط زیتس توجه به تاثیرصدا نوروهوا درطراحی کل مجموعه فرم بناها و چیدمان فضاهای عمومی و اختصاصی تکنیکهای فیزیکی کاهش صدا از راه دیوارها ، پنجره ها ، درها ، سقف ها و کف ها وهزینه های آن ها میتوان اشاره کرد.

کلمات کلیدی:
صوت طراحی معماری، آکوستیک،صدای مطلوب،عایق بندی ، موانع اکوستیکی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/506948/