CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بکارگیری الگوی برنامهریزی مدیریت مهندسی ارزش در پروژههای ریلی(مطالعه موردی: الگوی مدیریت مهندسی ارزش پروژه متروی فرودگاه امام خمینی (ره) حدفاصل شاهد پرند)

عنوان مقاله: بکارگیری الگوی برنامهریزی مدیریت مهندسی ارزش در پروژههای ریلی(مطالعه موردی: الگوی مدیریت مهندسی ارزش پروژه متروی فرودگاه امام خمینی (ره) حدفاصل شاهد پرند)
شناسه ملی مقاله: VECONF02_056
منتشر شده در کنفرانس بین المللی مهندسی ارزش و مدیریت هزینه در سال 1394
مشخصات نویسندگان مقاله:

نورعلی کاظمیراد - کارشناس ارشد مدیریت اجرائی، - گروه سپاسد
سید محمدرضا کوچکی محمدپور - دکتری معماری، - گروه سپاسد
ناصر الوندی - کارشناس ارشد سازه، - موسسه مهندسین مشاور توسعه

خلاصه مقاله:
در دهههای اخیر بسیاری از دولتها و کارفرمایان، تبیین سناریو برنده برنده را بعنوان یک راهبرد محوری و - کلیدی در فازهای مختلف مدیریت پروژه (برنامهریزی، طراحی، ساخت و بهرهبرداری) با موفقیت چشمگیر بکار گرفتهاند. مشارکت و تأثیرگذاری بیشتر پیمانکاران و بهرهبرداران و حتی ذینفعان مستقیم و غیرمستقیم موجب ارتقاء خلاقیت و همافزایی عوامل درگیر گردیده است. مهندسی ارزش روشی خلاقانه و سازمانیافته است که با هدف بهینهسازی هزینهها و یا کارآیی یک سیستم توسعهیافته است. اجرای این تکنیک نتایجمطلوبی را بر بهبود کارآیی محصولات از حیث کیفیت، زمانتولید و گسترش دامنه کاربرد در پی دارد و کاربرد آن در پروژههای عمرانی اهمیت فراوانی دارد. احداث خطوط ریلی بدلیل پیچیدگی طراحی، بالابودن هزینهها و زماناجرا از این حیث حائز اهمیت است. در طول اجرا پیمانکار می تواند مطالعات داخلی ارزش را انجام دهد، بدیهی است منافع این مطالعات به پیمانکار و کارفرما تعلق خواهد گرفت. مطالعه موردی در این مقاله، به شرح مراحل استفاده از این تکنیک در پروژه احداث متروی فرودگاه امامخمینی(ره) تهران و نتایجحاصل از آن میپردازد. هدف از اجرای مهندسی ارزش در این پروژه، حذف هزینههای غیرضروری (کاهش هزینه های طول عمر) تصمیمسازی در موضوعات محدوده مطالعه و افزایش شاخص ارزش طرحمبنا میباشد.

کلمات کلیدی:
مهندسی ارزش، قطارشهری، نمودار FAST ، شاخصارزش

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/558741/