CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی رابطه بلند مرتبه سازی با کیفیت زندگی و سرزندگی ساکنین مجتمع های مسکونی با استفاده از تکنیک مدلسازی معادلات ساختاری (مطالعه موردی: برج های ستارخان کلانشهر تبریز)

عنوان مقاله: بررسی رابطه بلند مرتبه سازی با کیفیت زندگی و سرزندگی ساکنین مجتمع های مسکونی با استفاده از تکنیک مدلسازی معادلات ساختاری (مطالعه موردی: برج های ستارخان کلانشهر تبریز)
شناسه ملی مقاله: ICAUCAE01_1627
منتشر شده در کنفرانس بین المللی معماری، شهرسازی، عمران، هنر و محیط زیست؛ افق های آینده، نگاه به گذشته در سال 1394
مشخصات نویسندگان مقاله:

مژگان سید نقوی - دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی، گروه معماری و شهرسازی، تبریز، ایران

خلاصه مقاله:
در دنیای امروز بلند مرتبه سازی در کلان شهرها به منظور بهره برداری از زمینهای مرکز شهر مطرح گردیده است.که این ایده در سطح وسیعی مورد استفاده قرار گرفت و به تدریج دامنگیر کاربریهای مسکونی گردید. با ازدیاد جمعیت و افزایش تقاضا برای مسکن در کلان شهر تبریز ونابسامانی در بازار مسکن وزمین شهری موجب افزایش کمی ساختمانها شده است. پژوهش حاضر سعی در تحلیل و بررسی رابطه زندگی در بلند مرتبه ها با کیفیت زندگی و سرزندگی دارد. جامعه آماری پژوهش حاضر بلند مرتبه های مسکونی ستارخان شهر تبریز میباشند. که حدود 120 واحد مسکونی میباشد. که بر اساس نمونه ی تعیین گردیده محقق موفق به جمع آوری و آنالیز بر روی 86 پرسشنامه گردیده است. همچنین روش و ابزار گردآوری اطلاعات از دو بخش کتابخانه ای شامل متن خوانی، فیش برداری و بخش میدانی شامل پرسشنامه، مصاحبه و مشاهده می باشد. متغیرهای پژوهش عبارتند از آثار اجتماعی، اقتصادی و اقلیمی زیستی. به منظور بررسی ابعاد مختلف پژوهش از KMO تحلیل عاملی تاییدی استفاده شده است. لازم به ذکر است از نرم افزار های spss و lisrel جهت تحلیل و آزمون فرضیات استفاده گردیده ایم. نتایج حاکی از این است که هر دو متغیر کیفیت زندگی و سرزندگی رابطه معناداری با زندگی در بلند مرتبه ها دارد.

کلمات کلیدی:
بلند مرتبه،کیفیت زندگی، سرزندگی، مدلسازی معادلات ساختاری

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/608721/