CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی اثر سوابق تجربی و تبلیغات از طریق شبکه های اجتماعی بر افزایش فروش خدمات و برند سازی شخصی در کانون وکلا (مطالعه موردی کانون وکلای استان فارس و بوشهر)

عنوان مقاله: بررسی اثر سوابق تجربی و تبلیغات از طریق شبکه های اجتماعی بر افزایش فروش خدمات و برند سازی شخصی در کانون وکلا (مطالعه موردی کانون وکلای استان فارس و بوشهر)
شناسه ملی مقاله: IMSYM05_198
منتشر شده در پنجمین کنفرانس بین المللی علوم مدیریت و حسابداری در سال 1398
مشخصات نویسندگان مقاله:

امید فریدی فهلیانی - دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج، یاسوج، ایران
مهرداد احمدی - دانشیار گروه مدیریت ، دانشگاه پیام نور ، ایران

خلاصه مقاله:
امروزه سازمان ها و شرکت های دولتی و خصوصی از اهمیت شبکه های اجتماعی و سیستم ها آشنا هستند و آن را به عنوان ابزاری ضروری و مهم محسوب می کنند. در سالهای اخیر شبکه های اجتماعی به یکی از اصلی ترین ابزار سازمان ها برای ارتباط و ارائه خدمات به مشتریان و ذینفعان خود تبدیل شده اند. با توجه به این مطلب باید اذعان داشت که علیرغم صرف هزینه های زیاد برای طراحی و پیاده سازی شبکه های اجتماعی از طرف سازمان ها، توجه بسیار کمی بر ارزیابی عملکرد آن ها مبذول می شود که این به جهت نبود وجود ابزارها و چارچوب های مناسب ارزیابی می باشد پژوهش حاضر به بررسی اثر سوابق تجربی و تبلیغات از طریق شبکه های اجتماعی بر افزایش فروش خدمات و برند سازی شخصی در کانون وکلا (مطالعه موردی کانون وکلای استان فارس و بوشهر) می پردازد که با هدف استراتژی هایی برای دستیابی به افزایش فروش خدمات در کانون وکلا استان بوشهر و فارس صورت گرفت. روش تحقیق توصیفی از شاخه میدانی و از حیث ارتباط بین متغیرها تحقیق از نوعلی می باشد و ابزار جمع آوری اطلاعات پرسشنامه می باشد . جامعه آماری تحقیق تعداد 518 نفر از وکلای استان بوشهر بوده است. حجم نمونه 234 نفر از آنها محاسبه و جهت تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار لیزرل استفاده شده است. نتایج بررسی ها نشان می دهد که بین مولفه های متغیرهای اصلی رابطه مثبت وجود دارد. مولفه های شاخص برندسازی شامل 6 حوزه: استانداردکاری، شایستگی، کارایی، خصوصیات اخلاقی، شخصیت و رهبری؛ تبلیغات شامل 4 حوزه ی: باورهای اقتصادی، مزایای اجتماعی در تبلیغات، باورهای اخلاقی در تبلیغات و مفید بودن شخصی تبلیغات می باشند، تجربه کاری و فروش خدمات هر کدام 5 حوزه به تربیت اهداف روشن، ارزیابی، تکالیف مناسب، استقلال و دوره های مناسب برای شاخص تجربه شامل می شوند. نتایج نهایی صورت گرفته با استفاده از نرم افزار لیزرل نشان داد که بین متغیرهای تجربه کاری وتبلیغات از طریق رسانه های اجتماعی رابطه مثبت و معناداری وجود دارد.

کلمات کلیدی:
افزایش فروش ، تبلیغات، رسانه های اجتماعی، برند سازی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/911813/