CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

شناسایی و اولویت بندی عوامل توانمندسازی منابع انسانی موثر بر رقابت پذیری شرکت های بیمه با استفاده از تکنیک تصمیم گیری چند شاخصه ELECTRE (مورد کاوی: شرکت بیمه آسیا )

عنوان مقاله: شناسایی و اولویت بندی عوامل توانمندسازی منابع انسانی موثر بر رقابت پذیری شرکت های بیمه با استفاده از تکنیک تصمیم گیری چند شاخصه ELECTRE (مورد کاوی: شرکت بیمه آسیا )
شناسه ملی مقاله: DPFSTS06_338
منتشر شده در ششمین کنگره بین المللی توسعه و ترویج علوم و فنون بنیادین در جامعه در سال 1397
مشخصات نویسندگان مقاله:

زهره موسوی کاشی - استادیار گروه مدیریت صنعتی، واحد کرج، دانشگاه آزاد اسلامی، کرج، ایران
نازنین حبیبی - دانشجوی کارشناسی ارشد کسب و کار ، واحد کرج، دانشگاه آزاد اسلامی، کرج، ایران

خلاصه مقاله:
این مطالعه به بررسی تاثیر عوامل توانمندساز منابع انسانی موثر بر رقابت پذیری شرکت مبتنی بر رویکرد مبتنی بر منابع پرداخته است. احساس اثر گذاری، انتخاب، شایستگی و معنادار بودن عناصر توانمندسازی منابع انسانی را تشکیل می دهند و کیفیت، نوآوری، پاسخگویی به مشتریان و کارایی نیز ارکان رقابت پذیری شرکت هستند. جامعه آماری تحقیق کلیه کارکنان شعب صدور بیمه، شرکت بیمه آسیا در شهر تهران می باشند و نمونهای به حجم 127 نفر از مدیران و سرپرستان بیمه آسیا مستقر در شعب بیمه انتخاب شده است. برای گردآوری داده ها از پرسشنامه استاندارد توانمندسازی استفاده شده است. برای پایایی ضریب آلفای کورنباخ محاسبه شده است و روایی سازه و روایی محتوایی نیز صورت گرفته است. روابط بین عناصر توانمندساز منابع انسانی و رقابت پذیری با تکنیک تحلیل عامل تاییدی مورد بررسی قرار گرفته است . نتایج حاصل از این مطالعه نشان داده است بارعاملی استاندارد تاثیر عناصر توانمندساز منابع انسانی بر رقابت پذیری شرکت 89 / 0 می باشد. همچنین به منظور اولویت بندی عناصر توانمندساز از نظر میزان تاثیر گذاری بر رقابت پذیری از دیگاه مدیران شعب بیمه ازیکی از تکنیک های تصمیم گیری چند شاخصه (تکنیک الکترا) استفاده شده است که نتایج نشان می دهدبیشترین میزان تاثیر گذاری بر رقابت پذیری شرکت های بیمه ای به ترتیب عبارت از احساس شایستگی، احساس انتخاب ، احساس اثر گذاری و احساس معنادار بودن.

کلمات کلیدی:
رقابت پذیری، توانمندسازی منابع انسانی ، مشتری محوری، تصمیم گیری چند شاخصه MADM، تکنیک ELECTRE

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/917072/