جستجوی پیشرفته (همه و یا تعدادی از فیلدهای زیر را تكمیل و روی کلید جستجو کلیک کنید)
راهنمای جستجو
لیست کنفرانسها
مقاله کنفرانسی
۱۱. استفاده از تکنیک پردازش تصویر در ارزیابی تأثیر زمانهای مختلف تخمیر بر رنگ شوری کم نمک
(مقاله کامل)سال انتشار ۱۳۹۴
نوع ارائه مقاله: پوستري
محل انتشار: بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
نویسندگان: اصلان عزیزی - فریبا نقی پور - نیلوفر معماریان
تعداد صفحات: ۸ | زبان ارائه مقاله: فارسی
مشاهده خلاصه و دریافت مقالهنوع ارائه مقاله: پوستري
محل انتشار: بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
نویسندگان: اصلان عزیزی - فریبا نقی پور - نیلوفر معماریان
تعداد صفحات: ۸ | زبان ارائه مقاله: فارسی
مقاله کنفرانسی
۱۲. بررسی تأثیر زمان های مختلف تخمیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی شوری کم نمک
(مقاله کامل)سال انتشار ۱۳۹۴
نوع ارائه مقاله: پوستري
محل انتشار: بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
نویسندگان: اصلان عزیزی - فریبا نقی پور - نیلوفر معماریان
تعداد صفحات: ۹ | زبان ارائه مقاله: فارسی
مشاهده خلاصه و دریافت مقالهنوع ارائه مقاله: پوستري
محل انتشار: بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
نویسندگان: اصلان عزیزی - فریبا نقی پور - نیلوفر معماریان
تعداد صفحات: ۹ | زبان ارائه مقاله: فارسی
مقاله کنفرانسی
۱۳. ارزیابی خصوصیات تصویری و بافتی کیک برنجی بدون گلوتن کم چرب حاوی بتاگلوکان
(مقاله کامل)سال انتشار ۱۳۹۴
نوع ارائه مقاله: پوستري
محل انتشار: بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
نویسندگان: فریبا نقی پور - فریده طباطبائی یزدی - مهدی کریمی - سیدعلی مرتضوی
تعداد صفحات: ۷ | زبان ارائه مقاله: فارسی
مشاهده خلاصه و دریافت مقالهنوع ارائه مقاله: پوستري
محل انتشار: بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
نویسندگان: فریبا نقی پور - فریده طباطبائی یزدی - مهدی کریمی - سیدعلی مرتضوی
تعداد صفحات: ۷ | زبان ارائه مقاله: فارسی
مقاله کنفرانسی
۱۴. بررسی اثر جنس لفاف بستهبندی، دما و رطوبت نسبی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان بدون گلوتن سورگوم
سال انتشار ۱۳۹۳
محل انتشار: بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
نویسندگان: فریبا نقی پور - بهاره صحرائیان - مهدی قیافه داودی
تعداد صفحات: ۴ | زبان ارائه مقاله: فارسی
مشاهده خلاصه و دریافت مقالهمحل انتشار: بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
نویسندگان: فریبا نقی پور - بهاره صحرائیان - مهدی قیافه داودی
تعداد صفحات: ۴ | زبان ارائه مقاله: فارسی
مقاله کنفرانسی
۱۵. بررسی اثر زمان بخار دادن و پخت بر کاهش ضایعات و افزایش بازارپسندی نان نیمه حجیم
سال انتشار ۱۳۹۳
محل انتشار: بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
نویسندگان: فریبا نقی پور - بهاره صحرائیان - زهرا شیخ الاسلامی
تعداد صفحات: ۳ | زبان ارائه مقاله: فارسی
مشاهده خلاصه و دریافت مقالهمحل انتشار: بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
نویسندگان: فریبا نقی پور - بهاره صحرائیان - زهرا شیخ الاسلامی
تعداد صفحات: ۳ | زبان ارائه مقاله: فارسی
مقاله کنفرانسی
۱۶. تولید کیک کم کلسترول حاوی آرد سویا و جوانه گندم بعنوان یک میان وعده فراسودمند
(مقاله کامل)سال انتشار ۱۳۹۳
محل انتشار: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
نویسندگان: بهاره صحرائیان - فریبا نقی پور - مصطفی مظاهری تهرانی - مهدی قیافه داوودی
تعداد صفحات: ۷ | زبان ارائه مقاله: فارسی
مشاهده خلاصه و دریافت مقالهمحل انتشار: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
نویسندگان: بهاره صحرائیان - فریبا نقی پور - مصطفی مظاهری تهرانی - مهدی قیافه داوودی
تعداد صفحات: ۷ | زبان ارائه مقاله: فارسی
مقاله کنفرانسی
۱۷. بهبود خصوصیات بافتی و حسی کیک بدون گلوتن با استفاده از پودر شیر سویا جهت تولید یک میان وعده رژیمی
(مقاله کامل)سال انتشار ۱۳۹۳
محل انتشار: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
نویسندگان: فریبا نقی پور - بهاره صحرائیان - محمد باقر حبیبی نجفی - مهدی کریمی
تعداد صفحات: ۶ | زبان ارائه مقاله: فارسی
مشاهده خلاصه و دریافت مقالهمحل انتشار: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
نویسندگان: فریبا نقی پور - بهاره صحرائیان - محمد باقر حبیبی نجفی - مهدی کریمی
تعداد صفحات: ۶ | زبان ارائه مقاله: فارسی
مقاله کنفرانسی
۱۸. بررسی تاثیر نوع مخلوط کن، ضخامت خمیر و فر پخت بر کمیت و کیفیت نان نیمه حجیم
سال انتشار ۱۳۹۲
محل انتشار: همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی
نویسندگان: مهدی کریمی - فریبا نقی پور - بهاره صحرائیان - مهدی قیافه داوودی
تعداد صفحات: ۱ | زبان ارائه مقاله: فارسی
مشاهده خلاصه و دریافت مقالهمحل انتشار: همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی
نویسندگان: مهدی کریمی - فریبا نقی پور - بهاره صحرائیان - مهدی قیافه داوودی
تعداد صفحات: ۱ | زبان ارائه مقاله: فارسی
مقاله کنفرانسی
۱۹. بررسی اثر سبوس برنج پیش فرآیند شده و آرد سویا بر بهبود رنگ و کاهش بیاتی نان باگت
(مقاله کامل)سال انتشار ۱۳۹۲
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
نویسندگان: بهاره صحرائیان - مصطفی مظاهری تهرانی - فریبا نقی پور - مهدی قیافه داوودی
تعداد صفحات: ۶ | زبان ارائه مقاله: فارسی
مشاهده خلاصه و دریافت مقالهمحل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
نویسندگان: بهاره صحرائیان - مصطفی مظاهری تهرانی - فریبا نقی پور - مهدی قیافه داوودی
تعداد صفحات: ۶ | زبان ارائه مقاله: فارسی
مقاله کنفرانسی
۲۰. کاربرد پودر شیر سویا بر بهبود کمیت و کیفیت کیک بدون گلوتن سورگوم
(مقاله کامل)سال انتشار ۱۳۹۲
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
نویسندگان: فریبا نقی پور - محمدباقر حبیبی نجفی - مهدی کریمی - محمدحسین حداد خداپرست
تعداد صفحات: ۵ | زبان ارائه مقاله: فارسی
مشاهده خلاصه و دریافت مقالهمحل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
نویسندگان: فریبا نقی پور - محمدباقر حبیبی نجفی - مهدی کریمی - محمدحسین حداد خداپرست
تعداد صفحات: ۵ | زبان ارائه مقاله: فارسی