برآورد ارتفاع رواناب و دبی اوج به روش استدلالی و شماره منحنی (مطالعه موردی: حوزه آبخیز قلعه بنی، استان کهگیلویه و بویراحمد)

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 775

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

WRM05_077

تاریخ نمایه سازی: 25 تیر 1393

چکیده مقاله:

امروزه محدودیتهای موجود در تامین آب، باعث شده تا توجه بیشتری نسبت به گذشته به آب و منابع تامین آن شود. از آنجا که حوزه های آبخیز نقش بسزایی در تامین آب مورد نیاز بشری دارند، نیازمند مطالعه و بررسی میباشند. از جمله مطالعات اساسی در این راستا، مطالعات هیدرولوژیکی حوضه ها می باشد و مطالعه بارش-رواناب در رأس مطالعات هیدرولوژیکی است. روشهای مختلف تجربی برآورد رواناب، محدودیت مربوط به عدم وجود ایستگاه های هیدرومتری را برطرف کرده است. از جمله پرکاربرد ترین این روشها، روش شماره منحنی و روش استدلالی میباشد که در این مطالعه و در حوزه آبخیز قلعه بنی در استان کهگیلویه و بویر احمد مورد استفاده قرار گرفت است. نتایج این تحقیق نشان داد که روش شماره منحنی به دلیل تاثیر نگهداشت اولیه میزان رواناب و در نتیجه دبی اوج را کمتر از روش شماره منحنی برآورد میکند.

کلیدواژه ها:

نویسندگان

رسول ایمانی

دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری دانشگاه کاشان

علی آلبوعلی

دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری دانشگاه کاشان

هدی قاسمیه

استادیار گروه مرتع و آبخیزداری دانشگاه کاشان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :