بررسی نظرات دانشجویان در خصوص آموزش مجازی ارائه شده در دوران کووید ۱۹ : مطالعه موردی دانشکده علوم پیراپزشکی دانشگاه مشهد

سال انتشار: 1400
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 142

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

THPC04_072

تاریخ نمایه سازی: 29 دی 1400

چکیده مقاله:

حال حاضر و به دلیل شیوع ویروس کرونا تعداد زیادی از دانشگاه ها شیوه های آموزش را از نظام آموزش حضوری به نظام آموزش و یادگیریالکترونیکی به ویژه آموزش آنلاین تغییر داده اند. در این مطالعه به بررسی نظرات دانشجویان در خصوص عملکرد اساتید در آموزش مجازیپرداخته شده است.روش کار: این مطالعه از نوع توصیفی- مقطعی بین دانشجویان دانشکده پیراپزشکی انجام شد.نماینده و دو نفر برتر از هر دوره انتخاب شدند.سوالاتپرسشنامه محقق ساخته در خصوص عملکرد مجازی اساتید که روایی آن به روش کمی (CVR,CVI) و نظرسنجی از ۸ متخصص آموزش مجازیو پایایی توسط آلفای کرونباخ سنجیده شده بود، در دو ترم متوالی از دانشجویان پرسیده شد. داده ها توسط نرم افزار SPSS۲۱ تحلیل شد.یافته ها: پرسشنامه ۶ سوال اصلی ارائه طرح درس، فایل های درسی، ارزشیابی مستمر، تعیین تکالیف و آزمون ها و منابع بیشتر برای مطالعه داشت. رواییسوالات بالای ۰.۸۷ و ضریب آلفای کرونباخ نیز ۰.۷۸ به دست آمد. نتایج نشان دهنده عملکرد نسبتا مناسب (میانگین ۱۶ امتیاز از ۲۰) اساتیدو بهبود عملکرد در ترم دوم مورد مطالعه بود. بهترین عملکرد در گروه گفتار درمانی و فناوری اطلاعات سلامت (۱۸ از ۲۰) و ضعیف ترین عملکرددر گروه بینائی سنجی و علوم آزمایشگاهی (۱۲) بود. بهترین عملکرد اساتید نیز در حیطه ارائه طرح درس (۱۶.۷ امتیاز) و ضعیف ترین عملکرددر خصوص تکالیف پیش بینی شده (۱۳.۰۶) بود.نتیجه گیری: یافته ها نشان دهنده بهبود عملکرد اساتید در ترم دوم نسبت به ترم اول مورد بررسی بود. همچنین درگروه هایی که اساتید جوانتر حضور داشتند شاهد امتیاز بالاتری بودیم. پیشنهاد می شود در خصوص تعیین تکالیف در ابتدای ترم، برگزاری مرتب آزمون ها و ارائه فایلهای درسی در موعد مقرر همت بیشتری از سوی اساتید صورت پذیرد.

نویسندگان

سمیه فضائلی

استادیار، گروه مدارک پزشکی و فناوری اطلاعات سلامت،دانشکده علوم پیراپزشکی ،دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مشهد، ایران

مهدی یوسفی

دانشیار، گروه علوم مدیریت و اقتصادسلامت و مدیریت، دانشکده علوم پیراپزشکی ،دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مشهد، ایران

سارا خادمی

استادیار، فیزیک پزشکی، گروه تکنولوژی پرتو شناسی، دانشکده علوم پیراپزشکی ،دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مشهد، ایران

محسن اسدی نژاد

استادیار، فیزیک پزشکی، گروه تکنولوژی پرتو شناسی، دانشکده علوم پیراپزشکی ،دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مشهد، ایران

تکتم مالکی

استادیار گفتار درمانی، گروه گفتار درمانی، دانشکده علوم پیراپزشکی ،دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مشهد، ایران

الهام شمسیان

کارشناس EDO ، دانشکده علوم پیراپزشکی ،دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مشهد، ایران