تحلیل عملی بررسی ساختمانهای سه لایه ای زمین (بر اساس روش ماسودا - Masuda's Method)

سال انتشار: 1378
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,304

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SGSI03_002

تاریخ نمایه سازی: 24 مرداد 1385

چکیده مقاله:

در چند دهه اخیر روشهای ژثوفیزیکی جایگاه ویژه ای درکارهای عمرانی و ساختمانی پیدا کرده اند. همانگونه که در مقاله قبلی در رابطه با تحلیل عملی بررسی ساختمانهای دو لایه ای زمین نیز گفته شد، از روشهای مختلف ژثوفیزیکی جهت بدست آوردن اطلاعات زیر سطحی برای اهداف مهندسی و زمین شناسی استفاده می شود. یکی از روشهای ژثوفیزیکی که در فراهم نمودن اطلاعات برای مهندسین سازه نقش مهمی دارد روش انکساری لرزه ای می باشد. با این روش می توان اطلاعاتی نظیر ضخامت رسوبات آبرفتی، عمق و توپوگرافی سطح سنگهای بستر، سطح سفره های آب زیرزمینی، تخلخل و نفوذ پذیری سنکهای زیرسطحی و غیر را بدست آورد که در احداث سازه های بزرگی از قبیل سدها، پل ها، آسمانخراش ها، راهها، تونل ها و غیره کارایی دارند. در مقالا حاضر یک روش عملی جهت بررسی ساختمانهای سه لایه ای زمین به طریق انکساری لرزه ای شرح داده می شود که مبتنی بر یک روشی ژاپنی است که به نام (Masuda’s Method) روش ماسودا معروف است.

نویسندگان

رسول اجل لوئیان

عضو هیات علمی گروه زمین شناسی دانشگاه اصفهان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Clayton. C. R. I., Simons. N. E. & Matthews. M. ...
  • Masuda, Hideo (1975). Seismic refract analysis for engineerng study ...
  • نمایش کامل مراجع