دید سنجی نجومی و ارتباط آن با پارامترهای هواشناسی

سال انتشار: 1385
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,833

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

IPC85_084

تاریخ نمایه سازی: 13 بهمن 1385

چکیده مقاله:

انتخاب محل مناسب برای احداث رصد خانه مستلزم مطالعه دقیق درباره پارامترهای مکان یابی، شامل پارامترهای هواشناسی، پارامترهای نجومی ومحلی می باشد . در کشور ما، در راستای مکان یابی رصدخانه ملی، چند سالی است که بر روی این پارامترها وعوامل موثر بر آنها مطالعه و بررسی می شود . مطالعه روی پارامترهای هوا شناسی و شرایط اقلیمی انجام شده و در نتیجه، چهار منطقه کاشان، قم، خراسان جنوبی و کرمان انتخاب شده است و در حال حاضر روی پارامتر نجومی این مناطق از قبیل دید و آلودگی نوری مطالعه می شود . مهم ترین پارامتر مورد بررسی دید است که در واقع تعیین کننده کیفیت دید آسمان هر محل است . در این مقاله نتیجه تحلیل یک ساله پارامتر دید مناطق کاشان و قم در سال 1384 ارائه و ارتباط آن با پارامترهای هواشناسی مورد مطالعه قرار گرفته است .

نویسندگان

احمد درودی

گروه فیزیک، دانشکده علوم، دانشگاه زنجان، زنجان، مرکز تحصیلات تکمیل

سعداله نصیری قیداری

گروه فیزیک، دانشکده علوم، دانشگاه زنجان، زنجان، مرکز تحصیلات تکمیل

لیلا رافضی

گروه فیزیک، دانشکده علوم، دانشگاه زنجان، زنجان

سیده اکرم یاقوتی

گروه فیزیک، دانشکده علوم، دانشگاه زنجان، زنجان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :