اثر سطوح مختلف پودر محیط کشت قارچ درجیره بر بر ی فراسنجه های ونی و مورفولوژی روده در بلدرچین ژاپنی

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 471

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCNCA02_282

تاریخ نمایه سازی: 14 شهریور 1393

چکیده مقاله:

تحقیق حاضر به منظور بررسی اثر سطوح مختلف پودر محیط کشت قارچ در جیره بر برخی فراسنجه های خونی و مورفولوژی روده در بلدرچین ژاپنی صورت گرفت. در این تحقیق 144 قطعه بلدرچین ژاپنی از سن ده روزگی در قالب طرح کاملأ تصادفی با 4 تیمار و 6 تکرار برای هر تیمار و 6 قطعه بلدرچین در هر تکرار تقسیم و سپس هر گروه به طور تصادفی به یکی از چهار جیره آزمایشی اختصاص داده شد..جیره های غذایی شامل: جیره پایه (گروه شاهد)، جیره ای دارای پودر محیط کشت قارچ به صورت جیره ی پایه به همراه 5، 10 و 15 گرم پودر محیط کشت قارچ درخوراک بودند. جیره های آزمایشی باسطح انرژی یکسان تنظیم و تا سن 42 روزگی به همراه آب به صورت آزاد دراختیار جوجه ها قرارگرفت. در روز 42 آزمایش 2 قطعه بلدرچین نر و ماده از هر تکرار جهت اندازه گیری پرزهای روده و برخی فراسنجه های خونی، کشتار و سپس خونگ یری شدند. تیمارهای 10 و 15 گرم در کیلوگرم پودر محیط کشت قارچ پایین ترین سطح تری گلیسیرید و تیمارهای 5 و 15 گرم در کیلوگرم پودر محیط کشت قارچ پایین ترین سطح کلسیم را نشان دادند که در مقایسه با گروه شاهد تفاوت معنی دار (P>0.05)بود. تیمارهای 5 و 15 گرم در کیلوگرم پودر محیط کشت قارچ دارای پایین ترین فسفر بودند که در مقایسه با تیمار شاهد تفاوت معنی دار نبود. تیمارهای 10 و 15 گرم در کیلوگرم پودر محیط کشت قارچ بالاترین سطح پروتئین تام و تیمار 15 گرم در کیلوگرم پودر محیط کشت قارچ بالاترین سطح گلوکز را نشان دادند که نسبت به گروه شاهد تفاوت معنی دار نبود. تیمارهای 10 و 15 گرم در کیلوگرم پودر محیط کشت قارچ بالاترین سطح کلسترول را نشان دادند که نسبت به گروه شاهد تفاوت معنی دار(P>0.05) بود. تیمار شاهد نیز بالاترین سطح اوره را نشان داد. با توجه به نتایج طول و عرض پرزهای روده تحت تاثیر جیره های آزمایشی قرار نگرفت.تیمار 15 گرم در کیلوگرم پودر محیط کشت قارچ بالاترین ارتفاع پرزهای روده و تیمار شاهد کمترین ارتفاع پرزهای روده را نشان داد که نسبت به هم تفاوت معنی دار (P>0.05) بود.

نویسندگان

سمیرا فتح اللهی

دانشجوی کارشناسی ارشد

فرشید خیری

دکتری گروه علوم دامی دانشگاه آزادشهرکرد

مصطفی فغانی

دکتری گروه علوم دامی دانشگاه آزادشهرکرد

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • AOAC. , 2000. Official Methods of Analysis, 17th ed. Association ...
  • Giannenas IS, Pappas S, Mavridis G, Kontopidis J, Skoufos S, ...
  • Gibson GR and Roberfroid MB. 1995.Dietary modulation of the human ...
  • Kavyanni. A, Zare shane. A, Pourreza. J, Jalali hajiabadi. M.A, ...
  • Kirjavainen PV, Gibson GR. 1999. Healthy gut microflora andallergy: factors ...
  • نمایش کامل مراجع