رفتار سنجی سد خاکی با بررسی و مقایسه نتایج نرمافزار Geo Studio و قرائتهای سلول فشارسنج در ترازهای مختلف خاکریزی مطالعه موردی سد رودبار لرستان

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 752

فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

RCEAUD02_138

تاریخ نمایه سازی: 16 شهریور 1395

چکیده مقاله:

به علت بالا بودن هزینه ساختمان سدها و نیز شدت وخامت عواقب ناشی از ناپایداری سدها موضوع حفاظت ونگهداری و ارزیابی مستمر پایداری سدها از اهمیت ویژهای برخوردار است. بدین منظور برای کنترل مستمر و صحتسنجی، از ابزار دقیق استفاده میگردد. در این پایاننامه ابتدا مشخصات کلی و منحصربهفرد سد رودبار و پیشینه تحقیق ارائه گردیده، سپس به بیان چگونگی تحلیلهای پایداری و روشهای مربوطه شامل روشهای تعادل حدی و تحلیل تنشکرنش و مسائل مطرح در انجام اینگونه تحلیلها و تشریح ابزار دقیق مورداستفاده در سد رودبار پرداخته شده است. با توجه به آنکه یکی از اهداف این تحقیق صحت سنجی و مقایسه نتایج محاسبات نرمافزاری با نتایج قرائتهای حاصله از سلول فشارسنج میباشد، برای این منظور ابتدا با نرمافزار Geo Studio نسبت به مدلسازی عددی مطابق با ترازهایواقعی خاکریزی و تحلیل استاتیکی پرداخته، پس از تحلیل استاتیکی و به دست آوردن نتایج مشتمل بر تنشها و فشارهای حاصله از بارگذاری در ترازهای مختلف، نسبت به قرائت سلول فشارسنجها پس از هر لایه خاکریزی اقدام و برای صحتسنجی، نتایج نرمافزار با نتایج حاصله از قرائت سلول فشارسنج مورد مقایسه قرار گرفته و در پایان با توجه به خروجیها نتیجهگیری و پیشنهادات صورت میگیرد. از مواردی که از بررسیهای انجامگرفته حاصل میگردد، آن است که خروجیهای حاصله از نرمافزار Geo Studio تا حدودی محافظه کارانهتر از قرائتهای ابزار دقیق است میباشد و نتایجسلول فشارسنج عمدتاً پس از خاکریزی بیش از 05 متر، با لحاظ نوع مصالح ترازهای فوقانی، شکل هندسی و سختی سلول فشارسنج انطباق مناسبی با تحلیلهای انجام شده مییابند.

نویسندگان

صادق رحمانی

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران ژئوتکنیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین

اسداله رنجبرکرکانکی

دکترای عمران ژئوتکنیک

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • رحیمی، ح. (1382)، "سدهای خاکی، " انتشارات دانشگاه تهران، تهران، ...
  • وفائیان، م. (1384)، "اطلاعات جرایی در مورد سدهای خاکی، " ...
  • طاحونی، ش. (1379)، "اصول مهندسی ژئوتکنیک، _ جلد اول، انتشارات ...
  • احمدی، ب. (1386)، "مطالعه ضریب شبه استاتیک تحلیل پایداری سدهای ...
  • احمدی، ح. (1376)، "روش‌های بررسی پایداری سدهای خاکی در شرایط ...
  • صدر نژاد، ا. (1384)، "سدهای خاکی و تحلیل عددی آن، ...
  • شمسایی، . (1383)، "طراحی و ساخت سدهای مخزنی، " جلد ...
  • بهپور گوهری، م. و روحی مهر، ا. (1392)، "آموزش جامع ...
  • مهبد، علی. و مختار، س. (1393)، "تحلیل /جزاء محدود سازه‌های ...
  • W, Alkasawneh. A, HMalkawi. J, Nusairat, "Acomparative study of various ...
  • R, Singh. D, Roy and S, Jain, "Analysis of earth ...
  • نمایش کامل مراجع