بررسی تعامل اصول طراحی معماری و انرژی های تجدید پذیر با رویکرد بهره مندی از سامانه خورسیدی ایستا در جهت کاهش آلودگی های زیست محیطی

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 574

فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CIVILED03_038

تاریخ نمایه سازی: 5 اردیبهشت 1396

چکیده مقاله:

در این نوشتار سعی بر آن است تا رویکردی دقیقتر بر طراحی معماری در جهت بهره مندی بیشتر از انرژی های تجدید پذیر برای تامین آسایشحرارتی ساکنین مطرح گردد.در این راستا به بررسی سامانه های خورشیدی ایستا که در آن عناصر اصلی ساختمان نظیر پنجره، دیوارها و کف ها تاآنجا که ممکن است عملکردهایی بسیار متفاوت دارند. برای مثال دیوارها نه تنها سقف را بر روی خود نگه داشته و هوا را بیرون از ساختمان نگه میدارند بلکه به عنوان عنصر ذخیره ساز و تابشگرگرما نیز عمل می کنند.این پژوهش به شیوه کتابخانه ای و به روش تحلیلی توصیفی انجام شده است.نتایج این تحقیق نشان خواهد داد با بهره مندی از این راهکارها اجزای مختلف یک ساختمان می توانند بطور همزمان ملزومات معماری، سازه ای وانرژی یک ساختمان را برآورده سازند، بدون اینکه به تخریب محیط زیست منجر شود.

نویسندگان

مازیار مسلمی

مدرس موسسه آموزش عالی روزبهان ساری

مریم پورسعید

دانشجوی کارشناسی ارشد، موسسه آموزش عالی روزبهان

شمس الدین مقدسی

دانش آموخته معماری دانشگاه آزاد همدان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • لکنر، نربرت، کی نژاد، ‌علی و آ ذری، رحمان، گرما ...
  • کسمایی، متضی: اقلیم و معماری، نشر خاک، _ 1382 ...
  • نمایش کامل مراجع