بررسی نقش رهبری تحول آفرین بر هویت اخلاقی کارکنان با توجه به نقش توانمندسازی روانشناختی(مورد مطالعه شرکتهای بیمه شهرستان مشهد )

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 307

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CONFODI01_027

تاریخ نمایه سازی: 19 خرداد 1396

چکیده مقاله:

نگرش و رفتار آدمی ابزار مهمی برای رسیدن به اهداف و استراتژی های سازمانی و یا حتی جامعه است، برخورداری از رفتارهای مثبت و مطلوب در سازمان نه تنها رسیدن به اهداف را تسهیل می کند بلکه می تواند به عنوان یک مزیت رقابتی برای سازمان نیز باشد. ازینرو مدیران و رهبران سازمان با استفاده از قدرت نفوذ خود، سعی می کنند تا رفتارهای مطلوب را از طریق هویت بخشیدن به اخلاق کارکنان، در جهت اهداف سازمان و محیط هدایت نمایند. ازینرو هدف پژوهش حاضر بررسی تاثیر رهبری تحول آفرین بر هویت اخلاقی کارکنان با توجه به نقش میانجی توانمندسازی روانشناختی است. روش پژوهش از نظر هدف کاربردی و در رده پژوهش های توصیفی و پیمایشی است. جامعه آماری مورد مدیران و کارشناسان شرکتهای بیمه شهر مشهد می باشد. تعدادجامعه پژوهش حاضر150 نفر بوده که تعداد 110 نفر به عننوان نمونه جهت تحلیل های مورد نیاز بررسی شده و همچنین از روش نمونه گیری خوشه ای به عنوان روش نمونه گیری انتخاب شده است. داده ها با استفاده از ابزار پرسشنامه جمع آوری شده است. در پژوهش حاضر برای محاسبه پایایی پرسشنامه از نرم افزار Spss و برای انجام مدل سازی معادلات ساختاری از نرم افزار Warp Pls بهره گرفته شده است. نتایج پژوهش نشان داد که رهبری تحولی بر هویت اخلاقی رابطه معنی داری ندارد، ولی بر توانمندسازی روانشناختی رابطه مثبت و معنی دار دارد. همچنین توانمندسازی روانشناختی بر هویت اخلاقی کارکنان تاثیر مثتب و معنی داری دارد.

نویسندگان

فاطمه نیکنام

کارشناس ارشد مدیریت منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد