بررسی و ارزیابی کیفیت خدمات بانکداری الکترونیک براساس مدل ای سروکوال و تصمیم گیری چند معیاره فازی مطالعه موردی : بانک ملت

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 769

فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

MDMCONF01_051

تاریخ نمایه سازی: 18 تیر 1396

چکیده مقاله:

در دنیای رقابتی امروز ، کیفیت خدمات یکی از زمینه هایی است که سازمان ها می توانند از طریق آن به مزیت رقابتی دست یابند.کیفیت خدمات ، رضایت مشتری و ارزش سه عنصری هستند که مدیران سازمان های خدماتی در ارایه خدمات به مشتریان خود باید مورد توجهجدی قرار دهند.کاربران اغلب در مرورگری و دست یابی به اطلاعات مورد نیاز از طریق وب سایت ها دچار مشکل هستند. موفقیت کسب و کارهایاینترنتی زمانی بیشتر است که وب سایت آنها بیشترین کیفیت را در بین وب سایت های جایگزین داشته باشد.عمده ترین مشکلی که کاربران درهنگام استفاده از وب سایت سازمان ها با آن ها مواجهند، یافتن اطلاعات مورد نظر و یا انجام تراکنش هایی است که خواهان انجام آن هستند.در این راستا پژوهش حاضر به ارزیابی کیفیت خدمات الکترونیکی در صنعت بانکداری ایران با استفاده از فرایند تحلیل شبکه ای فازی (ANP) میپردازد. بنابراین پرسش اصلی پژوهش به این صورت مطرح می شود که مهمترین شاخصهای کیفیت خدمات الکترونیکی در بانک ملت کدامند ووزن و رتبه آنها با استفاده از رویکرد فرایند تحلیل شبکه ای چگونه است.در این تحقیق ابتدا مروری بر مدلهای رایج در ارزیابی کیفیت خدمات صورت گرفته است و از میان آن ها روش ای سروکوال جهت ارزیابی کیفیتخدمات بانکداری الکترونیک انتخاب شده است و سپس با استفاده از روش تصمیم گیری چند معیاره فازی، کیفیت خدمات بانکداری الکترونیکبانک ملت بررسی و ارزیابی شده است. این پژوهش براساس داده های جمع آوری شده از پرسشنامه هایی که در نیمه اول سال 1395 بین نمونهای متشکل از مدیران بخش فناوری اطلاعات بانک ملت در شهر تهران توزیع گردیده بود , انجام شده است.اهداف اصلی این رساله شناسایی ورتبه بندی ابعاد و مولفه های هر بعد کیفیت خدمات الکترونیک برای وبسایت بانک ملت، کمک به بهبود کیفیت خدمات الکترونیک در بانک ملت؛ارزیابی کیفیت خدمات الکترونیک در بانک ملت، می باشد.در این پژوهش تحلیل داده ها براساس روش فرآیند تحلیل شبکه ای فازی صورت خواهد گرفت. در مرحله نخست به منظور شناسایی مولفه هایارزیابی کیفیت خدمات الکترونیک در بانک ملت از مشورت با خبرگان استفاده خواهد شد. سپس براساس نقشه تعاملات استراتژی ها که ماتریسهمبستگی است، می توان شبکه و مدل تحقیق را تعیین کرد. ماتریس خروجی ANP نیز وزن ابعاد و مولفه های هر یک را که نشان دهنده میزاناهمیت هر ابعاد و مولفه های هر یک است نشان می دهد. به منظور تحلیل داده ها، از روش فرایند تحلیل شبکه ای، از نرم افزارهای EXCELL وSUPER DECISION استفاده می شود سپس و بر این اساس پیشنهاداتی برای بهبود کیفیت خدمات بانکداری الکترونیک ارایه گردیده است.

کلیدواژه ها:

ای سروکوال ، کیفیت خدمات بانکداری الکترونیک

نویسندگان

محمد شوری

بانک ملت

مصطفی قاضی زاده

استاد دانشگاه آزاد اسلامی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • _ _ _ Publishing, 2003. ...
  • Sannella, M. J., Constraint Satisfaction and Debugging for Interactive User ...
  • Zachman, John A., "A Framework for Information Systems Architecture", IBM ...
  • Plamondon, R., Lorette, G., "Automatic Signature Verification and Writer Identification ...
  • Object Management Group. Unified Modeling Language: Superstructure, Version 2.0, ptc/03-07-06, ...
  • نمایش کامل مراجع