بررسی وضعیت درگیری شغلی در دانشجویان کارورز هوشبری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

سال انتشار: 1402
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 31

فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

JR_DSME-10-1_008

تاریخ نمایه سازی: 22 فروردین 1403

چکیده مقاله:

مقدمه یکی از سازه های مربوط به رفتار کاری کارکنان درگیری شغلی است که می تواند موجب افزایش علاقه و انگیزه در کار شود و درنهایت سطح عملکری را ارتقا دهد. با توجه به اهمیت درگیری شغلی، این مطالعه به بررسی وضعیت درگیری شغلی دانشجویان کارورز هوشبری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در سال ۱۴۰۱پرداخته است. روش ها این پژوهش یک مطالعه توصیفی مقطعی است. جامعه مورد پژوهش کلیه دانشجویان کارورز هوشبری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در سال ۱۴۰۱ بودند. ابزار پژوهش پرسش نامه درگیری شغلی لاداهل و کنجر و پرسش نامه اطلاعات جمعیت شناختی بود. تجزیه و تحلیل اطلاعات با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه ۱۶ و آزمون های آماری توصیفی و استنباطی انجام شد. یافته ها میانگین سنی شرکت کنندگان ۲۲/۴ سال بود. نتایج نشان داد میانگین نمره درگیری شغلی شرکت کنندگان ۸/۱۵±۴۴/۸۷ بود. درگیری شغلی شرکت کنندگان متوسط بود. طبق آزمون آماری تی مستقل ارتباط معنی داری بین درگیری شغلی و اطلاعات جمعیت شناختی وجود نداشت (P>۰/۰۵). هوشبری از سطح بالایی برخوردار نیست. با توجه به اینکه اکثریت واحدهای پژوهش، درگیری شغلی در سطح متوسط دارند، باید درصدد ارائه راه حل هایی در جهت بهبود وضعیت درگیری شغلی باشیم. با توجه به ارتباط موثر درگیری شغلی بر نحوه عملکرد، پیشنهاد می شود برنامه های آموزشی در مورد درگیری شغلی و به صورت دوره ای و مداوم برای دانشجویان هوشبری آموزش داده شود.

نویسندگان

معصومه آلبوغبیش

Department of Anesthesiology, School of Allied Medical Sciences, Ahvaz Jundishapur University of Medical Sciences, Ahvaz, Iran.

سیامک نظری

Department of Anesthesiology, School of Allied Medical Sciences, Ahvaz Jundishapur University of Medical Sciences, Ahvaz, Iran.

سارا آدرویشی

Department of Anesthesiology, School of Allied Medical Sciences, Ahvaz Jundishapur University of Medical Sciences, Ahvaz, Iran.

محمد حسین حقیقی زاده

Department of Biostatistics and Epidemiology, School of Allied Medical Sciences, Ahvaz Jundishapur University of Medical Science, Ahvaz, Iran.

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Nabizadeh Gharghozar Z. The role of delegation and organizational commitment ...
  • Raymond T, Mjoli T. The relationship between job involvement, job ...
  • Chughtai AA. Impact of job involvement on in-role job performance ...
  • Shojayifar Z, Marzieh A, Nastiezaie N. The Relationship between professional ...
  • Marshall GW, Lassk FG, Moncrief WC. Salesperson job involvement: do ...
  • Schaufeli WB, Salanova M, González-Romá V, Bakker AB. The measurement ...
  • Farhangi AA, Fotovat B, Abdarzadeh P, Sarhadi Nezhad M. The ...
  • نمایش کامل مراجع