تحلیلی بر ضرورت استفاده از مدل فیزیکی در آموزش دروس سازه ای بر اساس مدل یادگیری بلوم (مطالعه موردی: درس سیستمهای ساختمانی دانشجویان معماری دانشگاه تهران)

سال انتشار: 1396
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 466

فایل این مقاله در 29 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

JR_JEE-19-73_005

تاریخ نمایه سازی: 19 تیر 1398

چکیده مقاله:

مدل سازی یکی از فنون ذهنی بشر است که نه­تنها برای اهداف علمی، بلکه برای انجام امور روزمره بشر به­ دفعات مورد استفاده قرار گرفته است. در این روش دانشجویان با­توجه­به دانش سازه­ای به آزمون آموخته­ها و تجربیات خود می­پردازند و آشنایی با ساختارها و سیستمهای ساختمانی به­صورت عملی و تجربی از مهم­ترین ویژگیهای این سیستم است. در این پژوهش سعی بر آن است تا با استفاده از مدل یادگیری بلوم، در آموزش درس سیستمهای ساختمانی در مقطع کارشناسی معماری دانشگاه تهران به ارتقای میزان یادگیری مفاهیم سازه­­ای در دانشجویان معماری بپردازد. روش تحقیق به­کار­گرفته­شده در این مقاله، روش تحقیقات کاربردی و بر اساس خصوصیت موضوع روش توصیفی است. نتایج حاصل از پروژه­های ارائه­شده دانشجویان مبین این امر است که مطابق مدل یادگیری بلوم، مدل سازه­ای فیزیکی شیوه­ای مناسب در شناخت رفتار سازه­ای است و شرایط لازم برای یادگیری و آزمودن آموخته­های دانشجویان فراهم می­­شود.

کلیدواژه ها:

آموزش طراحی سازه ای ، سازه باز شونده و جمع شونده ، معماری قابل حمل ، قیچی سان ، مدل یادگیری بلوم

نویسندگان

کتایون تقی زاده

دانشیار، دانشکده معماری، پردیس هنرهای زیبا، دانشگاه تهران

لادن وجدان زاده

کارشناسی ارشد معماری، دانشکده معماری، پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :