فراتحلیل پژوهش های مرتبط با عوامل موثر بر عملکرد کارکنان نیروی انتظامی

سال انتشار: 1398
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 139

فایل این مقاله در 22 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

JR_PMSQ-14-4_002

تاریخ نمایه سازی: 24 آبان 1400

چکیده مقاله:

مقدمه: همه سازمانها، عملکرد منابع انسانی سازمان را حیاتی قلمداد کرده و برای آن برنامهریزی میکنند و هزینههای زیادی صرف می کنند. با توجه به ضرورت افزایش عملکرد کارکنان به عنوان عامل اساسی تعالی سازمان، یکی از معضل های اساسی سازمان ها تعیین عوامل موثر بر عملکرد کارکنان به ویژه کارکنان متخصص و ارزشمند است. روش: پژوهش حاضر با توجه به هدف آن، از نوع کاربردی است. جامعه مورد مطالعه شامل ۸۰ پژوهش مرتبط با عملکرد کارکنان نیروی انتظامی است. برای نمونه گیری از جامعه یادشده، از طریق نمونه گیری هدفمند، ۶۸ پژوهش که حائز شرایط و ملاک های انتخاب باشد، با رویکرد فراتحلیل انتخاب شد. جمع آوری اطلاعات از طریق سامانه جامع اطلاعات پژوهشی و سامانه نشریات نیروی انتظامی انجام شد.اطلاعات مورد نیاز از هر پژوهش شامل عنوان، سال، جامعه و نمونه، روش نمونه گیری و آزمون های مورد استفاده در قالب جدولی تنظیم و سپس در نرم افزار CMA۲ وارد و تحلیل شدند. یافته ها: یافته های پژوهش نشان می دهد از مجموع متغیرهای بررسی شده به عنوان متغیر مستقل عملکرد، متغیر ویژگی های شخصیتی با فراوانی ۸، انگیزش با فراوانی ۶، آموزش با فراوانی ۵، تعهد سازمانی با فراوانی ۵، سبک رهبری با فراوانی ۵، تحصیلات با فراوانی ۴، رضایت شغلی با فراوانی ۴، هوش هیجانی با فراوانی ۴، فرسودگی شغلی با فراوانی ۳ و کیفیت زندگی کاری با فراوانی ۳، بیش از دو بار تکرار شده است که قابلیت آزمون فراتحلیل را دارد. نتایج: براساس یافته های پژوهش می توان نتیجه گرفت که متغیرهای کیفیت زندگی کاری، آموزش و تحصیلات، تعهد سازمانی و نگرش شغلی، شدت تاثیر زیاد؛ متغیرهای مدیریت استعداد، هوش هیجانی، انگیزش، فرسودگی شغلی، وظیفه شناسی، هوش معنوی و مدیریت دانش، شدت تاثیر متوسط و متغیرهای فرهنگ سازمانی، سرمایه اجتماعی، رضایت شغلی، سبک رهبری و شخصیت، شدت تاثیر کمی بر عملکرد کارکنان نیروی انتظامی دارند.

کلیدواژه ها:

نویسندگان

حسین بجانی

دانشجوی دکتری مدیریت آموزشی، دانشکده مدیریت و اقتصاد. دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات. تهران. ایران و عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انتظامی و مطالعات اجتماعی

داریوش رحمتی

دانشیار گروه پیشگیری انتظامی، دانشکده علوم و فنون انتظامی، دانشگاه علوم انتظامی امین. تهران. ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :