ارائه مدل مراکز رشد دانشگاهی واقعی – مجازی در اکوسیستم کارآفرینی فناورانه ایران

سال انتشار: 1401
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 198

فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

JR_KARFN-19-2_003

تاریخ نمایه سازی: 14 اسفند 1401

چکیده مقاله:

در دوران پاندومی ویروس COVD ۱۹ از مهم ترین چالش های پیش روی ماموریت کارآفرینی دانشگاه ها، ارائه ی خدمات مجازی از سوی مراکز رشد به استارتاپ های فناورانه به عنوان یکی از راه حل های مهم در مقابله با چنین شرایطی می باشد. در این تحقیق با طرح پرسش اساسی برای مراکز رشد دانشگاهی واقعی - مجازی در اکوسیستم کارآفرینی فناورانه ایران، به دنبال طراحی چنین الگویی بوده ایم. به علت وجود طیف گسترده ای از متغیرهای اثرگذار و پیچیدگی های زمینه ی وقوع پدیده ی مورد مطالعه و ظرفیت نظریه ی مبنایی در اکتشاف الگوی مناسب از این روش استفاده شد. در جمع آوری داده ها از مصاحبه ی عمیق و نیمه ساختاریافته از طریق روش نمونه گیری هدفمند با ۲۱ نفر از افراد صاحب نظران و مدیران مراکز رشد دانشگاهی، پارک های علم و فناوری و کاربران فناور مستقر در مراکز رشد دانشگاهی، استفاده شد. داده ها از طریق کدگذاری باز، محوری و انتخابی با استفاده از نرم افزار مکس کیودا ۲۰۱۸ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. الگوی پاردایمی شامل پدیده محوری (انکوباسیون ترکیبی (حضوری- مجازی) ایده های فناوران صاحب استارتاپ های فناورانه دانشگاهی)، شرایط علی، شرایط زمینه ای، متغیرهای مداخله گر، راهبردها و پیامدهای انکوباسیون ترکیبی (سطح اکوسیستم فناورانه دانشگاهی، سطح فناوران مستقر در مراکز رشد و سطح کلان اکوسیستم) می باشند. این نتایج بینش های ارزشمندی برای مدیران و کارکنان مراکز رشد دانشگاهی ایجاد می کند.

نویسندگان

آرش زعیم

دانشجوی دکتری، گروه کارآفرینی (فناوری)، دانشکده مدیریت و حسابداری، واحد قزوین، دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین، ایران.

مرتضی موسی خانی

استاد، گروه مدیریت اجرایی، دانشکده مدیریت و حسابداری، واحد علوم و تحقیقات تهران، دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، ایران.

علی داوری

استادیار، گروه کارآفرینی، دانشکده کارآفرینی، دانشگاه تهران استان تهران، ایران.

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Abdoli Hosseinabadi, M. (۲۰۱۱). Designing a Business Model for a ...
  • Mörke, O., & Swensson, K.-P. M. (۲۰۲۰). Exploration of virtual ...
  • نمایش کامل مراجع