بررسی پایداری حرارتی و انالیز دینامیکی مکانیکی رزین اپوکسی کرزل نووالاک حاوی اکریلات سیلیس به همراه استفاده از درصدهای مختلف نانو خاک رس

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,549

فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCNTA02_005

تاریخ نمایه سازی: 14 شهریور 1393

چکیده مقاله:

بطور کلی نانوکامپوزیتهای پلیمری در مقایسه با کامپوزیت های مرسوم دارای خواص مکانیکی ، نوری ، الکتریکی،حرارتی ، مغناطیسی ، شیمیایی و ... بهتری می باشند. کامپوزیت ها هم اینک بازار عظیمی را دارا هستند، اما استفاده از مواد پرکننده چند فازی ( یعنی حاوی ذرات با مقیاس اتمی)، ویژگی های آن ها را تغییر می دهد. در این پروژه هدف اصلی، بررسی خواص فیزیکی و مکانیکی نانوکامپوزیت های سیلیس آکریلات- اپوکسی کرزول نوولاک حاوی نانو فیلر خاک رس و ترکیبی از آنها می باشد. هدف ما از انجام این پروژه استفاده از اکریلات سیلیس و ایجاد بستری مناسب (افزایش اکی والانت ) از رزین اپوکسی کروزل نوولاک جهت اضافه کردن خاک رس و بهبود خواص فیزیکی مکانیکی این رزین است .که برای این منظور درصد هایمختلف آکریلات سیلیس به رزین اپوکسی کرزول نوولاک اضافه کرده تا نمونه بهینه از نظر اکیوالانت را پیدا کرده و پس از رسیدن به بستری مناسب، درصد های مختلف خاک رس را به کمپلکس حاصله افزوده و از آنالیز گرما وزنی برای بررسی پایداری حرارتی این نانوکامپوزیت ها استفاده شد و از انالیز دینامیکی مکانیکی جهت بررسی دمای انتقال شیشه ای استفاده گردید.نتایج این آزمون ها نشان می دهد که افزایش اکریلات سیلیس به بستر رزین اپوکسی سبب افزایش چسبندگی بین دو فاز الی و معدنی گردیده و از طرفی به دلیل حضور سیلیس امتزاج پذیری بین دو فاز الی و معدنی افزایش یافته و در نتیجه سبب افزایش هموژنیتی در پراکندگی صفحات نانو خاک رس گردیده.آنالیز دینامیکی مکانیکی نشان می دهد که در نمونه نانو کامپوزیتی حاوی رزین پلیمری اصلاح سطحی شده بدلیل پراکندگی بهتر صفحات و چسبندگی بالای رزین با صفحات نانو خاک رس حرکتهای بخشی در شبکه های بین فاز الی و معدنی کاهش می یابد و دمای انتقال شیشه ای افزایش پیدا می کند آنالیز حرارتی نمونه ها نیز نشان می دهد که نمونه حاوی اکریلات سیلیس دارای پایداری حرارتی بهتر نسبت به نمونه شاهد می باشد.

نویسندگان

سجاد علیخانی فر

دانشجو، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز ، گروه مهندسی صنایع پلیمر

نورالدین گودرزیان

استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • . Mohd. Zulfli, N. H., Abu Bakar A and Chow ...
  • ANDD T HERMAL B EHAVIO URS OF GLASS FIBER REINF ...
  • M. L. Auad, S. R. Nutt 2007: Synthesis and properties ...
  • _ omposites/ Available online at _ exp resspolymlett. com/ Received ...
  • Ke Wang, Ling Chen, 2005: Epoxy Nanocompos ites with Highly ...
  • Mechanical Properties and Fracture Mechanisms Macromo lecules 2005, 3/ Received ...
  • Lim .S. R and CChow .W.S 2010 : C haracterization ...
  • نمایش کامل مراجع