مدیریت فرایند کارآفرینی در صنعت بیوتکنولوژی

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,556

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

EMCONF01_205

تاریخ نمایه سازی: 20 دی 1394

چکیده مقاله:

تعداد بیشماری از انسانها متوجه رویاهای خود برای مالکیت و راه اندازی کسب و کار شده اند. هر ساله تعداد زیادی شغل در دنیا توسطکارآفرینان ایجاد میگردد. عموماً افرادی که شروع به راه اندازی یک کسب و کار می نمایند برای نخستین بار در این زمینه فعالیت می-کنند. داشتن روحیه کارآفرینی مهمترین عامل توسعه اقتصادی در سراسر دنیا میباشد. صنعت بیوتکنولوژی هم پای صنایع دیگر بهسرعت در حال رشد می باشد. کارآفرینان این بخش به دلیل سودآوری بالای ریسک های سرمایه گذاری زیاد را به جان می خرند. در اینمقاله سعی شده است که شروع فرایند کارآفرینی و مدیریت آن در صنعت بیوتکنولوژی بطور کلی مورد بررسی قرار گیرد. کار آفرین بخشبیوتکنولوژی در مواجهه با ریسک بالا یک فعالیت جدید بیوتکنولوژی را آغاز می نماید. این شخص دارای ویژگی های خاصی نظیر داشتنروحیه مسئولیت پذیری، تمایل به ریسک بالا، داشتن قدرت پیش بینی، دارا بودن سطح بالای انرژی و داشتن توانایی جذب سرمایه می-باشد. کار آفرینی در صنایع بیوتکنولوژی دارای مزایایی مانند کسب وجهه اجتماعی و علمی بالا، تأمین نیازهای اساسی انسان، سود آورینسبتاً زیاد و نقاط ضعفی مثل عدم اطمینان نسبت به درآمد در سالهای اول، خطر از دست دادن سرمایه، نیازهای تکنولوژیکی بالا، ساعاتکار طولانی و نیاز به سرمایه گذاری زیاد است. اشتباهاتی نظیر عدم کنترل مالی کافی، فقدان تجربه، ضعف مدیریتی، ناتوانی در تهیه یکطرح استراتژیک مفید و بازاریابی نامناسب میتواند منجر به شکست کارآفرینی در بخش بیوتکنولژی شود که یک کار آفرین موفق باید باشناخت کامل از فعالیت خود، مدیریت منابع مالی، تهیه یک طرح کسب وکار منسجم، بکارگیری نیروی انسانی متخصص و بازاریابیگسترده از بروز آن جلوگیری کند.

نویسندگان

سیداکبر نیلی پور طباطبایی

عضو هیات علمی و رئیس پژوهشکده مدیریت پژوهشگاه شاخص پژوه دانشگاه اصفهان

سیدعلی موسوی بیدلی

دانشجوی دکتری - DBA دانشگاه صنایع و معادن ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • B. McDaniel, _ _ E ntrepreneurship and innovatio. an economic ...
  • BIO., "Editors and reporters guide to biotechno logy, A report ...
  • E. Ernst, "Australian Buiotechno logy Report. Ernst & Young, Freehills ...
  • E. Janeitiz, "Biotech& medicine, " Technology Review, vol. 106. No, ...
  • J.M. Utterback, "The process of technological innovation within the firm, ...
  • P.E. Teague, _ T echnopreneurs, _ Design News, Vol. 55, ...
  • R. Spennce, "The science of business, " Profit, vol. 16, ...
  • R.C. Dorf, T.H. Byers, "Technology ventures: From idea to enterprise, ...
  • S. Shane, S. Venkataraman, "Guest editore introduction o the special ...
  • نمایش کامل مراجع