اثر قدرت مهارکنندگی تیروزیناز با کمک آنتی اکسیدان هیدروکینون

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 770

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

IAUFALABIO02_006

تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1395

چکیده مقاله:

تیروزیناز یک آنزیم حاوی مس می باشد که دو واکنش از واکنش های تولید ملانین را کاتالیز می کند: هیدروکسیله شدن تیروزین توسط عمل مونوفنولازی و اکسید شدن 3 و 4 دی هیدروکسی فنیل آلانین (ال دوپا) به اورتودوپا کوئینون توسط عمل دی فنولازی صورت می گیرد. ﺗﺎ ﻳﺮوزیناز ﺑﻪ عنوان ﻳﻚ آﻧﺰﻳﻢ ﻣﺆﺛﺮ در آنزیم مؤثر در سطوح متفاوت حیات نشان داده شده است. این اهمیت هم از نظر عملکرد و هم از نظر ساختار و پایداری آنزیم مهم است. تنوع سوبسترایی آنزیم، امکان بررسی لیگاندهای متفاوت روی سینتیک آنزیم در هر دو فعالیت کاتکولازی و کرزولازی را فراهم می کند. در این مطالعه ازتیروزیناز قارچ که مشابه تیروزیناز انسانی می باشد با استفاده از داکینگ مولکولی که در واقع به ابزاری مهم برای کشف دارو تبدیل شده است مورد استفاده قرار گرفت. در این روش صد شکل ممکن برای در کنار هم قرار گرفتن پروتئین و لیگاند بررسی می شود و حالتی که کمترین مقدارانرژی را دارد به عنوان بهترین ساختار پیش بینی می شود. با استفاده از نرم افزار- Autodocktools 1/5.6rc3 پروتئین مربوطه با Pdb 2y9w و لیگاند هیدروکینون را مورد بررسی قراردادیم وبه این نتایج رسیدیم که پروتئین مربوطه با Ki :131.35um و Binding Energy : -5.30 در پنج نقطه با لیگاند هیدروکینون به وسیله اسید آمینه های Lys129 Asp130، Arg132، Lys18 و Glu16می تواند اتصال برقرار کند.

نویسندگان

فروغ اعظمی

گروه زیست شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان، ایران

الهام تازیکه لمسکی

گروه شیمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :